Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ναυροζίδου και Παυλοπούλου στον Αθηναϊκό

Με το βλέμμα στο μέλλον, η διοικούσα επιτροπή του SONY Αθηναϊκού ανακοίνωσε την συμφωνία της με τις Μαρία Παυλοπούλου και Χριστίνα Ναυροζίδου.

"Ειναι μια επένδυση στο μέλλον που κάνει ο Αθηναϊκός, ο οποίος μεταξύ άλλων δείχνει και ότι τιμά την υπογραφή του. Η Χριστίνα τραυματίστηκε, αλλά εμείς είμαστε εδώ", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης. "Είναι στο χέρι των κοριτσιων που έχουν αμφότερα ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, να γίνουν καλά και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα. Και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχες".

ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (1990, 1.70μ.)

Η 22χρονη πλέι μέικερ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΔΑΣΑΛ, έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών. "Είναι μεγάλη μου τιμή που μια ομάδα αυτού του επιπέδου θέλησε να με εντάξει στο ρόστερ της", δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας μας. "Το να φοράς την φανέλα του Αθηναϊκού εκτός από τιμή, είναι και πρόκληση για εμένα. Γιατί θέλω να αποδώσω τα μέγιστα και να τον βοηθήσω να παραμείνει στο επίπεδο που βρίσκεται. Είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ο Αθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορίαπου έχει πάντα πολύ υψηλές βλέψεις, οπότε ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την επανάληψη του νταμπλ".

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ (1992, 1.76μ.)

Η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων και Νέων γυναικών αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του ΔΑΣΑΛ. Η 20χρονη σούτινγκ γκαρντ στάθηκε άτυχη, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά πριν λίγο καιρό κατά την προετοιμασία της με την Εθνική Νέων Γυναικών. Παρόλα αυτά είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στα παρκέ το συντομότερο δυνατό. "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω πλέον την φανέλα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν μετά τον τραυματισμό μου. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την αποκατάσταση οσο πιο γρηγορα γίνεται. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι αυτό θα το εκμεταλλευτεί ο Αθηναϊκός. Χαίρομαι που με δέχθηκε ως μέλος της οικογένειάς του και θα κάνω τα πάντα για να του το ανταποδώσω. Είμαι χαρούμενη που και φέτος θα είμαι συμπαίκτρια με την Παυλοπούλου, με την οποία αγωνιζόμασταν μαζί και στον ΔΑΣΑΛ. Ελπίζω η χρονιά να είναι και φέτος απόλυτα επιτυχημένη για τον Αθηναϊκό και να κατακτήσει το νταμπλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα