NBA | Στο Κλίβελαντ ο... νέος Ιμπάκα!

Τον επόμενο Σερζ Ιμπάκα βλέπουν οι Καβαλίερς στο πρόσωπο του Μίκαελ Έρικ, με τον οποίο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τριετή διάρκεια και ευελπιστούν να έχει παρόμοια εξέλιξη με τον θηριώδη άσο των Θάντερ.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2,11μ.) του Temple έμεινε εκτός ντραφτ τον Ιούνιο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μην επιλεγεί από καμία ομάδα. Ωστόσο, στο summer league οι εμφανίσεις

που πραγματοποίησε έπεισαν τους ανθρώπους του Κλίβελαντ και κάπως έτσι οι δύο πλευρές έβαλαν τις υπογραφές για συνεργασία τριών χρόνων.

"Πρέπει να δει τον εαυτό του σαν τον Ιμπάκα, έναν παίκτη που ήταν εξαιρετικός αμυντικός. Αργότερα θα έρθει και το επιθετικό παιχνίδι. Έτσι εξελίχθηκε ο Ιμπάκα και νομίζω ότι ο Έρικ έχει παρόμοια προοπτική" δήλωσε χαρακτηριστικά για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ιπποτών ο Μπάιρον Σκοτ.

Ο Αμερικανός άσος την περίοδο που πέρασε είχε 9 πόντους και 8,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο NCAA. Να σημειώσουμε ότι το πρώτο έτος του συμβολαίου του είναι εγγυημένο από τους Καβαλίερς, όμως τα άλλα δύο δεν είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα