Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Μαρίνου: "Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

Ο Αστέρας Εξαρχείων νίκησε δύσκολα το ΔΑΣΑΛ (59-57) στο κλειστό του Στρέφη για την 19η αγωνιστική και η Σωτηρία Μαρίνου μίλησε στο superbasket.gr για το παιχνίδι και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η γκαρντ της ομάδας του Αστέρα σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΔΑΣΑΛ, ανέφερε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τέλος. Προσωπικά περίμενα πολύ ανταγωνιστικό τον ΔΑΣΑΛ και αυτό τελικά φάνηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας δυσκόλεψαν πολύ τα Άνω Λιόσια και πιστεύω ότι οι παίκτριες που έχουν

είναι πολύ εξελίξιμες για το μέλλον".

Όσον αφορά τον Αστέρα, τους τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθεί και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Εμείς πρέπει να κάνουμε περισσότερες προπονήσεις. Τον τελευταίο καιρό δε βρισκόμαστε πολύ με την ομάδα. Αν δουλέψουμε περισσότερο στην προπόνηση είμαι σίγουρη ότι θα γίνουμε ακόμα πιο καλές και θα τα καταφέρουμε. Στην ομάδα υπάρχουν ελλείψεις, το ρόστερ είναι μικρό, για παράδειγμα μας λείπει πολύ μια ψηλή, αλλά είμαι αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας και βεβαίως για τα play-out".

Για τη μάχη του τίτλου: "Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Οι ομάδες της πρώτης τετράδας είναι πολύ κοντά ποιοτικά η μια στην άλλη και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες".

Keywords
Τυχαία Θέματα