Σε καλό κλίμα η συνάντηση

23:47 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ συναντήσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Μαυρομάτη με τους προέδρους της ΕΣΑΠ κ. Ταρνατόρο, ΟΔΒΕ κ. Μαυρικίδη, τους εκπροσώπους του ΠΑΣΑΠ (κ.κ. Μηνούδης, Τερζής), του ΣΕΠΠΕ (κ. Σαμαράς) καθώς και με τους προέδρους των τοπικών Ενώσεων, όπου συζητήθηκαν τα νέα

δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την κρατική επιχορήγηση.
Όλοι οι φορείς εξέφρασαν τη διάθεση τους να αντιμετωπίσουν από κοινού με την Ομοσπονδία την κατάσταση που διαμορφώνεται για το ελληνικό βόλεϊ, μετά τις περικοπές της κρατικής επιχορήγησης, συμφωνώντας στη διεκδίκηση αυτών που απαιτούνται για να λειτουργήσει το άθλημα και στον επί της αρχής τρόπο διαχείρισης του προβλήματος.
Αμέσως μετά ακολούθησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο ασχολήθηκε επί μακρόν με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση, αλλά δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες θα γίνουν αντικείμενο μελέτης τις επόμενες ημέρες ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μόλις οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό της επιχορήγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα