Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Αθηναϊκός: "Συνεχίζει ο Τσούκας"

Ο Δημήτρης Τσούκας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας με τον κορυφαίο Ορθοπεδικό, Δημήτρη Τσούκα, ο οποίος θα συνεχίσει να φροντίζει τις αθλήτριες μας.

Ο Διευθυντής Ορθοπεδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και παράλληλα Διευθυντής Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής

Ορθοπεδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής - MIOSMED Center. Εκπαιδευτικό Κέντρο ISAKOS (Παγκόσμια Εταιρεία Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων), Συνεργαζόμενο κέντρο ITERA Life Sciences Forum (International Tissue Engineering Research Association), ο εξαιρετικός επιστήμονας, μα πάνω απ' όλα φίλος για όλους όσους είμαστε στον Αθηναϊκό, Δημήτρης Τσούκας, θα είναι ο επικεφαλής ιατρός της ομάδας.

"Ο Αθηναϊκός έχει συνδεθεί μαζί μου. Ήμουν στην ομάδα όταν κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ήμουν μαζί με τους ανθρώπους του Βύρωνα σε καλές και κακές στιγμές. Δεν υπήρχε περίπτωση τώρα που η ομάδα κάνει επανεκκίνηση, τώρα που όλοι όσοι με τον έναν ή άλλο τρόπο την έχουν υπηρετήσει οφείλουν να είναι εδώ, εγώ να έλειπα.

Γνωρίζω καλά τους ανθρώπους που διοικούσαν την ομάδα. Γνωρίζω καλά κι ορισμένους από αυτούς που ήρθαν. Μαθαίνω τα καλύτερα για τους αδερφούς Ντάνους και θεωρώ πως ο Αθηναϊκός με αυτή του την κίνηση κατακτά άλλη μια κορυφαία διάκριση.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το πλάνο, το οποίο μου ανέλυσαν όχι για να με πείσουν να παραμείνω -αυτό ήταν αυτονόητο- αλλά για να είμαι κι εγώ μέρος του, παραπέμπει σε ευρωπαϊκά επαγγελματικά πρότυπα" δήλωσε ο Δήμητρης Τσούκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα