Α ΕΣΚΑΝΑ | Όσκαρ 4ης αγωνιστικής

Έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι περιφερειακοί έκλεψαν την παράσταση, κάνοντας δύσκολη την επιλογή των πρωταγωνιστών...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ1. Γιάννης Φασουλόπουλος (ΠΕΡΑ)

Φοβερό διπλό για το ΠΕΡΑ στην έδρα της Ευρυάλης Γλυφάδας, με τον Γιάννη Φασουλόπουλο να είναι κομβικός. Ο 28χρονος γκαρντ "βομβάρδισε" το αντίπαλο καλάθι, καθώς πέτυχε και τους 15 πόντους του με τρίποντα (5 στον αριθμό), γέρνοντας την πλάστιγγα προς την πλευρά των φιλοξενούμενων.

2.
Χρήστος Παλτόγλου (Πορφύρας)

Από την Άμιλλα Περιστερίου και τη Γ' ΕΣΚΑ, βρέθηκε πέρυσι στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και στον Πορφύρα, όπου παρέμεινε και φέτος δείχνει ακόμα καλύτερος. Ο έμπειρος παίκτης έκανε τη διαφορά και στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Νέας Περάμου, έχοντας 17 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα και αστείρευτη ενέργεια πάνω στο παρκέ.

3. Θέμης Φωτόπουλος (Ερμής Πειραιά)

Ένας μεγάλος σουτέρ βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά οι αντίπαλες άμυνες θα πρέπει να προσέχουν. Ο Θέμης Φωτόπουλος φόρτωσε το καλάθι του Μίλωνα με 18 πόντους και αποτέλεσε τον ηγέτη του Αντώνη Μάντζαρη στη σημαντική νίκη επί των Νεοσμυρνιωτών.

4. Γιώργος Τσιριγωτάκης (Άλιμος)

Σαν το παλιό καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος, εντυπωσιάζοντας και στην τρίτη μπασκετική του δεκαετία. Ο 37χρονος φόργουορντ δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της ήττας, σημειώνοντας 28 πόντους κόντρα στον ΑΟΝΑ και οδήγησε τον Άλιμο στο δεύτερο φετινό του ροζ φύλλο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

5. Χάρης Λίτσιος (Μανδραϊκός)

Δεν είναι ακριβώς "πεντάρι", όμως κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του κοντά στο καλάθι. Ο Μανδραϊκός του Γιάννη Γρίβα έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας στην άνοδο και ο Χάρης Λίτσιος σημείωσε 22 πόντους κόντρα στη Δραπετσώνα και το συγκρότημα της Μάνδρας κατέκτησε με άνεση τη νίκη επί της Δραπετσώνας.

MVPΧρήστος Παλτόγλου (Πορφύρας)

HERO OF NIGHTΓιώργος Αγγελόπουλος (Έσπερος Καλλιθέας)

Μετά από το ντέρμπι που προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Έσπερος Καλλιθέας καθάρισε στο τέλος με διψήφια διαφορά το παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας, έχοντας παίκτη-κλειδί τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Με 24 πόντους και ψυχή στα κρίσιμα σημεία, έδωσε στην ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη αυτό που χρειαζόταν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΔημήτρης Κουκούρης (ΠΕΡΑ)

Νεαρός, φιλόδοξος και αρκετά ικανός. Ο Δημήτρης Κουκούρης κάνει εξαιρετική δουλειά στην τεχνική ηγεσία του ΠΕΡΑ και μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καραπιπέρη, οδήγησαν την ομάδα τους στην εκτός έδρας νίκη επί της Ευρυάλης Γλυφάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα