Α ΕΣΚΑΝΑ | O... μικρός Κώστας μεγάλωσε!

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Τάκης Πανούλιας ξεκινούσε να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Οικονομόπουλο, κάποιοι είχαν αρχίσει να ρωτούν ποιος είναι αυτός ο... μικρός Κώστας. Μετά από τέσσερα χρόνια οι απορίες τους έχουν λυθεί και πλέον ο ταλαντούχος γκαρντ αποτελεί έναν εκ των ηγετών του Μίλωνα.

Οι Νεοσμυρνιώτες τον πιστεύουν πολύ, όπως και οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές. Γι' αυτό, εξάλλου, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, ενώ πριν από τρεις ημέρες κλήθηκε και στην Προεθνική Εφήβων, έχοντας πολλές πιθανότητες να φτάσει μέχρι... τέλους. Στα 17 του χρόνια έχει συλλέξει

ήδη ουκ ολίγες εμπειρίες και το σημαντικότερο είναι πως αφομοιώνει ό,τι μαθαίνει, ρουφώντας τις μπασκετικές γνώσεις σαν... σφουγγάρι.

Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή αν θα καταφέρει στο μέλλον να κάνει τη μεγάλη καριέρα που περιμένουν αρκετοί, όμως το σίγουρο είναι πως έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε υψηλού επιπέδου παίκτη και γιατί όχι να φτάσει κάποια στιγμή στα μεγάλα σαλόνια, χωρίς να βιάζεται.

Το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται του είναι αρκετά οικείο, έχει δίπλα του ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον πιστεύουν, ενώ η σκληροτράχηλοι αντίπαλοι της Α' ΕΣΚΑΝΑ θα τον βοηθήσουν να μάθει πώς να αντέχει στο "ξύλο" και στις συνθήκες πίεσης...

Keywords
Τυχαία Θέματα