Α ΕΣΚΑ | Τα Οσκαρ της 12ης αγωνιστικής

Η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ μετά την διακοπή των Χριστουγέννων επανήλθε και το Superbasket.gr σάς παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, τον MVP, τον ήρωα και τον καλύτερο προπονητής της 12ης αγωνιστικής.



Καλύτερη πεντάδα
1. Ντάσης (Ηλιούπολη)

Ο πλέι μέικερ της Ηλιούπολης ήταν εξαιρετικός στην εκτός

έδρας νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Πετραλώνων. Ο Ντάσης ήταν άψογος οργανωτικά ενώ πέτυχε και 19 πόντους ευστοχώντας σε τρία τρίποντα.

2. Γκίνης (Ζωγράφου)

Σε πολύ καλό βράδυ ο γκαρντ του Ζωγράφου βοήθησε την ομάδα του να φτάσει, έστω και δύσκολα, στη νίκη επί του Αργοναύτη. Πέτυχε 18 πόντους με τέσσερα τρίποντα.

3 Κουτσουβάς (Απόλλωνας)
O φόργουορντ της ομάδας του Μάριου Δεσποτάκη σημείωσε 24 πόντους στη νίκη του Απόλλωνα με 64-57 στην έδρα του Τυφώνα κι εξασφάλισε μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής.

4. Νίκολι (Μελίσσια)

Πέτυχε 16 πόντους στη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων, κυριάρχησε στις δύο ρακέτες και γενικά ήταν αυτός που ξεχώρισε στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.

5. Παπαλουκάς (Προμηθέας)

Η ομάδα του δεν. ίδρωσε απέναντι στην Ολυμπιάδα Παπάγου, αλλά η δική του εμφάνιση σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Σε 21 λεπτά συμμετοχής ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ είχε 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 κλεψίματα αγγίζοντας έτσι το triple-double.

MVP Νίκολι (Μελίσσια)

Έπαιξε και για τους Ρώσση και Ζερβό οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν. Έκανε πολλές δουλειές και στις δύο μεριές του παρκέ, τα έβαλε και κέρδισε τις μάχες με τους ψηλούς του Διαγόρα Δρυοπιδέων και γενικότερα ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά για να φτάσει η ομάδα του στη σπουδαία νίκη.

HERO OF THE NIGHT Δημητρακούλης (Ζωγράφου)

Με το σκορ στο 67-67 και τον Ζωγράφου να έχει την τελευταία επίθεση του ματς, ο Δημητρακούλης πήρε την ευθύνη επάνω του, κέρδισε φάουλ, ευστόχησε στις δύο βολές και οδήγησε την παρέα του στην επικράτηση επί του μαχητικού Αργοναύτη Τριγλίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Σουρμελής (Μελίσσια)

Τα Μελίσσια έκαναν μπλόκο στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έδειξαν πως μπορούν να διεκδικήσουν θέση στα play off και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή της Α' ΕΣΚΑ Ανδρών. Ο Διαγόρας έκανε τη δεύτερη φετινή του ήττα και γι' αυτό «ευθύνεται» ο προπονητής των Μελισσίων, ο οποίος παρουσίασε την ομάδα του απόλυτα έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα