Α ΕΣΚΑ | Κλήμης: "Η διάρκεια θα κρίνει τον πρωταθλητή"

Ο Σπόρτιγκ πέρασε από την Ραφήνα επικρατώντας του Αργοναύτη με 60-82, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' ΕΣΚΑ και Στέλιος Κλήμης μίλησε στο superbasket.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά και για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.


Η νίκη ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα;

"Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μάς δυσκόλεψε

πολύ ο τρόπος που έπαιξε ο Αργοναύτης. Μας έδωσαν τα σουτ τριών πόντων στα οποία ήμασταν άστοχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερα ντάιβ drive και παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ξεφύγουμε στο σκορ! Ο Αργοναύτης ειναι μια δυνατή ομάδα,ε ιδικά στην έδρα της που στηρίζεται στην περιφέρεια. Αν είχε και όλους τους παίκτες, με τους οποίους ξεκίνησε τη χρονιά θα ήταν ακόμα πιο δυνατή."

Μετά και την ήττα του Προμηθέα στην Πεύκη ο Σπόρτιγκ ξεφεύγει στην βαθμολογία. Πιστεύεις πως η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια σας;

"Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει πολύ σημαντικές νίκες. Εχουμε νικήσει κάποιους απ'τους πιο δυνατούς διεκδικητές μέσα στην έδρα τους. Αυτές οι νίκες ίσως κρίνουν το πρωτάθλημα. Εχουμε κάνει νίκες ακόμα και όταν είχαμε κακή απόδοση. Δεν μπορώ να πω οτι έχουμε φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο απόδοσης. Ισα, ίσα που πολλά παιχνίδια τα πήραμε λόγω εμπειρίας και σωστής διαχείρισης του παιχνιδιού απ΄ τον coach Καρατζα και το προπονητικό τιμ. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μέσα στο γήπεδο. Η διάρκεια είναι αυτή που θα κρίνει τον πρωταθλητή".

Θα αντιμετωπίσετε (20/12, 21.30) το Γαλάτσι για τον θεσμό του Κυπέλλου...

"Το Γαλάτσι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Την γνωρίζουμε απο πέρσι. Είναι ενισχυμένη με πολύ καλούς παίκτες και βρίσκεται πλέον στη Γ΄Εθνική. Αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς, ώστε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές;

"Εύχομαι να έχουμε υγεία. Δεν είναι πρωτότυπη ευχή. Εύχομαι, όμως, να είμαστε υγιείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, για να αντέξουμε αυτή την παράνοια που ζούμε αυτόν τον καιρό στη χώρα μας. Η επιτυχία, η ευτυχία και η ανταμοιβή έρχονται από την αγάπη για αυτό που κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα