ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Επίσκεψη στην ΕΓΝΥΑ και γιορτή των υποδομών

Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, την Παρασκευή (21/12) αθλητές του Ηλυσιακού θα παραβρεθούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της "ΣΤΕΓΗΣ της ΕΓΝΥΑ" και η ΚΑΕ προσκαλεί τον κόσμο να δώσει το "παρών" στην ετήσια γιορτή των υποδομών (23/12) και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

"Την Κυριακή 23/12/2012 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή των υποδομών μπάσκετ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα συγκεντρώσουμε είδη άμεσης ανάγκης,

ώστε να ενισχύσουμε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας και συγκεκριμένα την «στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α» και το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Σας προσκαλούμε να νιώσετε εσείς και τα παιδιά σας την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι σωματείο αναγνωρισμένο ως ειδικώς Φιλανθρωπικό. Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., είναι η μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση ως και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ηλικίας άνω των 18 ετών, αμφοτέρων των φύλων.

Τα ειδικά σχολεία είναι σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες (κωφά, τυφλά, παιδιά με νοητική υστέρηση, παιδιά με προβλήματα κινητικότητας και συμπεριφοράς).

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής :

- Κάθε είδος τροφίμων που δεν χρειάζεται άμεσα ψυγείο (λάδι, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά κλπ),

- Είδη ρουχισμού (για παιδιά και μεγάλους), παπούτσια (καινούργια ή μεταχειρισμένα), εκπαιδευτικά βοηθήματα, γραφική ύλη, , φάρμακα κλπ.

- Είδη υγιεινής : σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες κλπ

- Σχολικά είδη: τετράδια, κόλλες στικ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, στυλό και γενικά σχολικά είδη.

- παιχνίδια : καινούργια ή μεταχειρισμένα από μπάλες μέχρι επιτραπέζια

Σας καλούμε να βοηθήσετε την προσπάθεια μας να αγκαλιάσουμε και να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους, προσφέροντας τους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα