SPY | Νέα πρόταση σε Καϊμακόγλου

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος τις μηχανές κι εκτός της συμφωνίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους Μπράμο, Σχορτσανίτη προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους πράσινους είναι η περίπτωση του Κώστα Καϊμακόγλου που δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τη Γαλατασαράι και τη Μπεσίκτας.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει πρόταση δυο εκατομμυρίων για συμβόλαιο διετούς διάρκειας από τους Τούρκους και περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια για επίσης

δυο χρόνια από τους Ρώσους. Η περίπτωση της Ούνιξ δεν είναι σε πρώτη προτεραιότητα για τον Καϊμακόγλου που φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στη Γαλατά.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον κρατήσει την ομάδα κι αυτό φάνηκε από τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» στον Καϊμακόγλου. Αρχικά η πρόταση του τριφυλλιού ήταν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τις ίδιες αποδοχές που είχε και φέτος. Λιγότερο δηλαδή από τα μισά που του δίνουν για κάθε χρόνο οι Τούρκοι. Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει τις 700 χιλιάδες ευρώ ετησίως κι αυτό είναι κάτι που έβαλε τον Καϊμακόγλου σε δεύτερες σκέψεις και το σήριαλ καλά κρατεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα