Ολυμπιακοί αγώνες | Ενα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους Ρώσους

Η Εθνική ομάδα της Ρωσίας πάτησε το γκάζι στην τρίτη περίοδο και επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας με 69-84 και πλέον η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα αντιμετωπίσει την Αγκόλα στην φάση των "8".

Όσο χρειάστηκε έπαιξε η Εθνική ομάδα της Ρωσίας απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία ώστε να πάρει τη νίκη που την έφερε στην κορυφή του τρίτου ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά. Η Ρωσία προκρίθηκε ως πρώτη στον τρίτο όμιλο και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Αγκόλα, ενώ η Δομινικανή Δημοκρατία που κατέλαβε την δεύτερη

θέση θα κοντραριστεί με την ΠΓΔΜ.

Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να έχουν μια μικρή διαφόρα πέντε πόντων (18-23). Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες της Δομινικανής Δημοκρατίας βρήκαν τα πατήματά τους μέσα στο παρκέ και έκλεισαν την ψαλίδα. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι Ρώσοι πήραν τον έλεγχο και τελικά έφτασαν στην επικράτηση με 69-84.

Κορυφαίος για την Εθνική ομάδα της Ρωσίας ήταν ο Βιτάλι Φριτζόν με 16 πόντους, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο σημείωσε 12 πόντους. Από την Δομινικανή Δημοκρατία ξεχώρισε ο Αλ Χόρφορντ με 16 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα