SPY | Δύο όμιλοι των 13 ομάδων στη Β' Εθνική

Το Ηράκλειο προκάλεσε αλαλούμ σε όλα τα πρωταθλήματα, αφού στις 18/7 έστειλε επιστολή και ενημέρωσε πως δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και τώρα αλλάζει άποψη. Τι θα γίνει; Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 13 ομάδων στη Β' Εθνική...Τουλάχιστον αυτό μαθαίνουμε ότι σκέφτονται στην ΕΟΚ.

Μέχρι την Τετάρτη που τελειώνει η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα όλα είναι ανοιχτά, όμως στην Ομοσπονδία

προσανατολίζονται στη λύση των 13 ομάδων ανά όμιλο, με την προοπτική να γίνουν 12 την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε ότι τώρα ο Νότιος όμιλος έχει 13 ομάδες και ο Βόρειος 11.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα ανέβουν κανονικά και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και η Ανατόλια, που πήραν την 1η θέση στους αγώνες κατάταξης στη Γ' Εθνική, σε Νότο και Βορρά. Για να γίνουν μάλιστα δύο όμιλοι των 13 ομάδων στη Β' Εθνική, θα γίνει κλήρωση, ώστε να φτάσουν στον επιθυμητό αριθμό οι σύλλογοι του Βορρά... Με αυτό τον τρόπο θα ισχύει και η άνοδος του Γαλατσίου στη Γ' Εθνική και όλες οι ανακατάξεις στην ΕΣΚΑ.

Η άλλη λύση είναι να μην ανέβει ούτε ο Ιωνικός, ούτε η Ανατόλια, όμως οι πιθανότητες για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι ελάχιστες. Οπως όλα δείχνουν, θα προκριθεί η περίπτωση να δημιουργηθούν δύο όμιλοι στη Γ' Εθνική.

Αλλά μέχρι την Τετάρτη, καλό είναι να κρατάμε μια επιφύλαξη για όλα, διότι τότε τελειώνει η διορία δήλωσης συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα