Ξεγέλασε το θάνατο 5 φορές!

16:22 23/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη ιστορία ζωής έχει ο Φραν Σέλακ από την Κροατία ο οποίος στάθηκε πέντε φορές άτυχος και τυχερός μαζί, αφού πέντε φορές σε όλη τη διάρκεια της ζωής του έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο, αλλά όμως επέζησε κάθε φορά!

Αρχικά, ο Σέλακ τον Ιανουάριο του 1962 επέβαινε σε ένα τρένο που πήγαινε στο Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, το οποίο εκτροχιάστηκε και έπεσε σε ποτάμι. Συνολικά 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν, αλλά ο Φραν όχι.

Ένα χρόνο μετά, το 1963, ο Φραν ταξίδευε με το αεροπλάνο από το Ζάγκρεμπ στην Ριέκα της Κροατίας, όταν ξαφνικά μια πόρτα άνοιξε και 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Ο Φραν φυσικά δεν ήταν ανάμεσά τους!

Το 1970, ενώ ο Σέλακ ταξίδευε με το αυτοκίνητό του έπιασε ξαφνικά φωτιά. Τελευταία στιγμή κατάφερε να βγει έξω και είδε το αυτοκίνητό του να τυλίγεται ολόκληρο στις φλόγες και να εκρήγνυται.

Για αρκετά χρόνια η μοίρα του τον άφησε ήσυχο, όμως το 1995 χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο στο Ζάγκρεμπ, αλλά υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα.

Ένα χρόνο μετά, το 1996, ενώ οδηγούσε με το αυτοκίνητο του σε ένα δύσβατο ορεινό δρόμο στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και το αυτοκίνητο του έπεσε σε χαράδρα. Ο Σέλακ κατάφερε να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο του και να πιαστεί από ένα δέντρο. Λίγο μετά άκουσε το αυτοκίνητο του να εκρήγνυται περίπου 300 μέτρα κάτω από αυτόν.

Από τότε και πάλι η μοίρα φαινεται να τον έχει φυσικά ήσυχο, τουλάχιστον προς το παρόν! Όμως σαν ανταμοιβή για όλα όσα έχει περάσει φαίνεται να του έκανε ένα δώρο αυτή τη φορά!

Το 2003 ο Σέλακ κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια σε λαχειοφόρο αγορά της Κροατίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα