ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Γιορτή του μπάσκετ στο Περιστέρι

Με πλήθος παιδιών, τους Νίκο Χατζή και Βαγγέλη Μάντζαρη και τον αντιδήμαρχο Περιστερίου και πρώην διεθνή παίκτη, Νίκο Κασουρίδη το INTERSPORT BASKETBALL DAY CAMP!

Την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ είχαν τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση του «INTERSPORT BASKETBALL DAY CAMP» από τις 7 έως και τις 12 Απριλίου το οποίο διεξήχθη στο Περιστέρι. Τοcamp διοργανώθηκε από την INTERSPORT

με την τεχνογνωσία και το προπονητικό πρόγραμμα της tNBA, σε συνεργασία με το ΓΣ Περιστερίου αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Εκλεκτοί καλεσμένοι
Μάλιστα, στις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια Μαζαράκη και Μπόθου ήταν καλεσμένοι μεταξύ άλλων και οι Νίκος Χατζής (αρχηγός Ηλυσιακού), Βαγγέλης Μάντζαρης (παίχτης Ολυμπιακού, πρώην παίχτης ΓΣΠ και προερχόμενος από τις Ακαδημίες του ΓΣΠ), αλλά και ο Νίκος Κασουρίδης, αντιδήμαρχος Περιστερίου και πρώην διεθνής παίχτης και προπονητής στον ΓΣΠ.

Οι δύο μπασκετμπολίστες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, ενώ τιμήθηκαν και από τη διοργάνωση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Eric Love, ο οποίος είναιDirectorστο Houston Rockets Youth Program ενώ τεχνικός Διευθυντής ήταν ο Αχιλλέας Δεμέναγας και operation manager ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης οι Κώστας Χαραλαμπάκης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΓΣΠ) και Σπαθούλας Δημήτρης (μέλος ΔΣ ΓΣΠ).

Τα παιδιά που ξεχώρισαν
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις, MVP του CAMP αναδείχτηκε ο Νίκος Μιχαηλίδης και ο Αντώνης Άλεν, ενώ ο μεγάλος νικητής της υποτροφίας για το INTERSPORT RESIDENTIAL CAMP στο SPORTCAMP, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο της Ελλάδας, από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Δηλώσεις
Τη δική τους άποψη για τη διοργάνωση αλλά και τις προσπάθειες των νέων παιδιών κατέθεσαν οι καλεσμένοι. Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος κ. Κασουρίδης τόνισε: «Πρέπει να αισθάνεστε τυχεροί που συμμετέχετε σε μία τέτοια διοργάνωση και παίζετε σε αυτές τις εγκαταστάσεις» ενώ ο Νίκος Χατζής σχολίασε πως:«ο μόνος τρόπος για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο είναι η μεθοδική και συστηματική δουλειά. Μπράβο σε όλους για την εξαιρετική διοργάνωση».
Με τη σειρά του ο άσος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαντζαρης επισήμανε ότι «δεν αρκεί η ομαδική προπόνηση για να φτάσεις στην κορυφή, χρειάζεται να μοχθήσεις με ατομική δουλειά εκτός ομάδας». Τέλος, ο κ. Χαραλαμπάκης αναφέρθηκε γενικά για τη διοργάνωση λέγοντας: «Παρέχουμε στη νεολαία υγιείς και ασφαλείς διεξόδους και τα φέρνουμε κοντά στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε την INTERSPORT και την tNBA για την υποστήριξη και την άρτια διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα