NBA | Τζαμπάρ: "Θα φτιάξουν τρομερή ομάδα οι Λέικερς"

Ο Στιβ Νας και ο Ντουάιτ Χάουαρντ ανήκουν πλέον στο δυναμικό των Λέικερς και ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές των «λιμνανθρώπων».

"Οι Λέικερς έκαναν τρομερή δουλειά στη βελτίωση της ομάδας, με τον Ντουάιτ (σ,σ Χάουαρντ) να είναι η τελευταία καλή προσθήκη. Μεγάλη υπόθεση ήταν η απόκτηση του Στιβ Νας. Είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος στη θέση του. Επίσης, αντικατάστησαν τον Αντριου (σ.σ Μπάινουμ) με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και σε καμία περίπτωση δεν θα βγουν χαμένοι", δήλωσε αρχικά ο ζωντανός

"θρύλος" των Λέικερς στην εφημερίδα L.A Times και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "έκαναν πολύ καλά που κράτησαν τον Πάου Γκασόλ. Θα φτιάξουν μία τρομερή ομάδα".

Ο Τζαμπάρ έκανε και μία μικρή σύγκριση μεταξύ του Χάουαρντ και του Μπάινουμ: "Ο Ντουάιτ είναι προσηλωμένος στο παιχνίδι και τη νίκη. Ο Αντριου είχε πολλά πάνω-κάτω σε αυτούς τους τομείς. Υπήρχαν φορές που ήθελε να παίξει, έκανε σπουδαία δουλειά, έβγαινε στο παρκέ και το έκανε. Αλλά υπήρχαν και άλλες στιγμές, που έδειχνε να μην είναι συγκεντρωμένος σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα