NBA | Τσακώθηκε με τις... ασίστ ο ΛεΜπρον!

Οι Χιτ ήταν τραγικοί και υποτάχθηκαν στις ορέξεις των... βάρβαρων Σέλτικς, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να έχει... τσακωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τις ασίστ και αυτό διότι, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε μία τελική πάσα!

Φυσικά, το συγκεκριμένο "κατόρθωμα" του "King James" είναι από μόνο του είδηση, το να μην προσθέσει δηλαδή ούτε μία ασίστ στα

στατιστικά του! Ο ΛεΜπρον, σε 769 ματς στον μαγικό πλανήτη, είχε μόνο μία νύχτα που οι συμπαίκτες του δεν θα ήθελαν να... θυμούνται, μιας και δεν τους τροφοδότησε ούτε με μία ασίστ! Το ημερολόγιο τότε έγραφε 26 Φεβρουαρίου 2009, σε έναν αγώνα των Καβαλίερς ενάντια στους Ρόκετς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά λοιπόν, που ο σούπερ-σταρ του Μαϊάμι δεν καταφέρνει να μοιράσει καμία τελική πάσα, αν και ο ίδιος δικαιολογήθηκε για το γεγονός αυτό..."Μου συμβαίνει πολύ σπάνια... Ομως, για να έχεις ασίστ, πρέπει να μπουν και τα σουτ! Εγω έβγαλα μερικές πάσες, αλλά οι συμπαίκτες μου δεν έβαλαν τη μπάλα μέσα!".

Ο προπονητής του Τζέιμς, Ερικ Σπόελτρα -που είδε την ομάδα του να έχει συνολικά μόλις μία ασίστ περισσότερη απ' όσες είχε μόνος του ο Ρόντο- έσπευσε με τη σειρά του να υπερασπιστεί τον παίκτη του... "Δεν βάλαμε τα σουτ, οπότε πώς να έχεις ασίστ αν είσαι "άσφαιρος"...;".

Keywords
Τυχαία Θέματα