NBA | Λόσον: "Έτσι και στα πλέι οφ!"

Πολύς κόσμος από το κοινό που κατέκλυσε για ακόμα μια φορά το "Amway Center" θεώρησε πρωταπριλιάτικο αστείο το γεγονός ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν βγήκε στο παρκέ μαζί με τους υπόλοιπους "μαγικούς" για το καθιερωμένο ζέσταμα...

Ωστόσο, άπαντες διαπίστωσαν ότι δεν τους έκανε κάποιος... πλάκα, όταν έμαθαν πως ο "σούπερμαν" του Ορλάντο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε στην πλάτη. Να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός σέντερ έλειψε για πρώτη φορά φέτος από παιχνίδι της ομάδας του Σταν Βαν Γκάντι!

Έτσι,

λοιπόν, με τον πιο σημαντικό και παίκτη-βαρόμετρο των Μάτζικ να κάθεται στην άκρη του πάγκου ανήμπορο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, οι Νάγκετς είχαν να αντιμετωπίσουν έναν "πονοκέφαλο" λιγότερο και αυτομάτως κατάλαβαν ότι θα παίξουν το παιχνίδι στα ίσια, με πίστη ότι θα το κερδίσουν... Και εντέλει τα κατάφεραν!

Το συγκρότημα του Τζορτζ Καρλ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό μέσα στο Ορλάντο με 104-101, έχοντας σε εντυπωσιακή βραδιά τον Τάι Λόσον. Ο Αμερικανός άσος των "σβόλων" σκόραρε 25 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του Ντένβερ στο δρόμο της επιτυχίας.

"Είναι μια μεγάλη νίκη. Θα είναι πολύ καλό εφόσον μπορέσουμε και παίξουμε όπως σήμερα και στα πλέι οφ", σχολίασε πανευτυχής ο 24χρονος πόιντ γκαρντ και πρόσθεσε: "Απλά προσπαθούσα να γίνω πιο επιθετικός. Να πηγαίνω στο καλάθι και να δημιουργώ καταστάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα