NBA | Το παίρνει πάνω του ο Ντενγκ

Οι Μπουλς θα αναγκαστούν να δώσουν πολλά παιχνίδια χωρίς τον φυσικό ηγέτη τους, Ντέρικ Ρόουζ, ωστόσο από το πρώτο κιόλας φιλικό ματς έδειξαν πως μπορούν και χωρίς αυτόν, με τον Λουόλ Ντενγκ να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγεί στη νίκη, 92-88, επί των Γκρίζλις.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι "ταύροι" κέρδισαν στον πρώτο αγώνα που έδωσαν στην περίοδο προετοιμασίας και μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει το παιχνίδι τους η απουσία του Ρόουζ. Πάντως, ο Ντενγκ φρόντισε να δείξει με την εμφάνισή

του ότι θα αποτελέσει τον ηγέτη του Σικάγο, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους.

Οι Μπουλς επικράτησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 16 πόντους (81-65). Ο τεχνικός του Μέμφις, Λάιονελ Χόλινς, χρησιμοποίησε ελάχιστα τους βασικούς παίκτες του (κανείς δεν αγωνίστηκε πάνω από 16 λεπτά) και ο Μάικ Κόνλεϊ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, με συνέπεια να έρθει η ήττα.

Εκτός από τον Ντενγκ, εξαιρετική απόδοση για τους Μπουλς έπιασε ο Ναζρ Μοχάμεντ, ο οποίος είχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ από τις "αρκούδες" πολύ καλός ήταν ο Τζερόμ Τζόρνταν με 13 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα