NBA | Μετράει αντίστροφα ο Ουέστμπρουκ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Ράσελ Ουέστμπρουκ, με τον πλέι μέικερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να ανεβάζει στροφές όσο περνάει ο καιρός.

Ο βραχύσωμος γκαρντ των Θάντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο σε παιχνίδι της σειράς των play off κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς και έβαλε τέλος σε ένα τρομερό σερί, καθώς στα 5 χρόνια καριέρας μέχρι στιγμής δεν είχε χάσει κανένα παιχνίδι.

Όμως, εδώ και λίγο καιρό ο 24χρονος πλέι μέικερ μετράει

αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, ενώ έχει εντυπωσιάσει με την πρόοδο του τον τελευταίο καιρό. Για το λόγο αυτό μάλιστα, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.

Ο Γουέστμπρουκ έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στον οποία και υποβλήθηκε και θα μπορούσε να επιστρέψει μέσα σε 2 εβδομάδες, σύμφωνα με το Yahoo Sports.

Οι Θάντερ πάντως δεν φαίνεται να βιάζονται, καθώς έβαλαν χρονοδιάγραμμα επιστροφής για τον 24χρονο πλέι μέικερ 6 με 8 εβδομάδες, αλλά αποκλείοντας κάποιο απρόοπτο τότε ο βραχύσωμος γκαρντ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα μέσα Νοέμβρη στα γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα