NBA | "Θέλω το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη!"

Ικανοποιημένος και… ανακουφισμένος είναι πλέον ο ΜαρΣον Μπρουκς. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ άκουγε συνεχώς το όνομά του στα σενάρια για την ανταλλαγής του Ντουάιτ Χάουαρντ, ωστόσο τελικά παρέμεινε στους Νετς και έκανε γνωστό ότι στόχος του ενόψει της νέας σεζόν είναι να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη!

"Θέλω να κερδίσω το βραβείο του καλύτερο έκτου παίκτη της σεζόν! Δεν πρόκειται να στοχεύσω σε κάτι λιγότερο”, δήλωσε ο Αμερικανός άσος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη ρούκι του σεζόν. Με τη φανέλα της ομάδας του Νιου Τζέρσεϊ, που μετακόμισε

στο Μπρούκλιν, κατέγραψε μέσο όρο 12,6 πόντων, 3,6 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ και κατόρθωσε να κερδίσει μια θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα με τους ρούκι της χρονιάς.

“Ίσως να υπάρξει στιγμή που θα είναι ο Σι Τζέι Ουότσον στη θέση του πλέι-μέικερ, ο Ντερόν Ουίλιαμς σε θέση σούτινγκ γκαρντ και εγώ σε θέση σμολ φόργουορντ. Μπορεί, όμως, να παίξω και πόιντ γκαρντ. Νομίζω ότι έχει υποτιμηθεί η ικανότητά μου να πασάρω τη μπάλα. Το καλό είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν να παίξουν σε δύο ή περισσότερες θέσεις", δήλωσε ο Μπρουκς.

Κλείνοντας, μίλησε για το σήριαλ της ανταλλαγής του Χάουαρντ και την ανακούφιση που νιώθει τώρα που ο "Σούπερμαν" πήγε στους Λέικερς και ο ίδιος παρέμεινε στους Νετς: “Είμαι απλώς ευγνώμων που δεν χρειάζεται να πηγαίνω για ύπνο αναρωτώμενος σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι την επόμενη μέρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα