NBA | Κάρι: "Μου είπαν ότι θέλουν να μείνω"

Οι Ουόριορς έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Στέφεν Κάρι μέχρι τις 31 του Οκτώβρη, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο 24χρονος κόμπο γκαρντ συζήτησε με τον γενικό διευθυντή του Γκόλντεν Στέιτ, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος.

"Έχω μιλήσει με τον Μπομπ Μάιερς και μου εξήγησε ότι με θέλουν στην ομάδα για αρκετά χρόνια. Προφανώς είναι μια επιχειρηματική απόφαση, μια επένδυση και πρέπει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Δεν ξέρω

τι ακριβώς σημαίνει αυτό και τι πρόκειται να μου προσφέρουν. Αλλά ελπίζω να δουν πόσο σκληρά δουλεύω αυτό το καλοκαίρι για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση και ότι έχω διαφορετική αισιοδοξία από άλλες χρονιές", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος κόμπο γκαρντ και πρόσθεσε:

"Με παρακολούθησαν λίγο στη δουλειά μου. Γνωρίζοντας ότι τον Απρίλιο είχα το πρόβλημα με τον αστράγαλό μου και βλέποντας ότι δεν υπήρχε πολύ σοβαρό πρόβλημα, κανείς δεν μου είπε ότι δεν θα είμαι ο ίδιος παίκτης όταν επιστρέψω από τον τραυματισμό. Όλα αυτά τα πράγματα με καθιστούν ως μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της ομάδας".

"Είναι σαν να παίζεις σκάκι με αυτό. Σε περίπτωση που αφήσουν το θέμα έτσι και εγώ κάνω μια εξαιρετική σεζόν, τότε ελπίζω ότι θα προκαλέσω το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του NBA και η τιμή μου θα ανέβει. Ωστόσο, αν ήμουν η διοίκηση των Ουόριος, τότε θα μου προσέφερα ένα λογικό συμβόλαιο, το οποίο θα με έκανε να υπογράψω από τώρα", κατέληξε ο Αμερικανός σταρ των "πολεμιστών".

Keywords
Τυχαία Θέματα