NBA | Τα «έχωσε» στον Ασίκ ο ΜακΧέιλ!

Από τη μέρα που οι Ρόκετς υπέγραψαν τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο βασικός «ψηλός» του ρόστερ, ο Ομέρ Ασίκ, φαίνεται πως δεν πετάει στα σύννεφα. Και φροντίζει να το φανερώνει μέσα από τις δηλώσεις του, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του.

Οι «Ρουκέτες» δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται και πολύ για τις σκέψεις του Τούρκου διεθνή, καθώς το αγωνιστικό σχέδιο που έχουν γι’ αυτόν είναι είτε να ξεκινάει σε θέση πάουερ φόργουορντ συμπληρώνοντας τον «Σούπερμαν» μέσα στις δύο ρακέτες, είτε να έρχεται από τον πάγκο. Για να παραχωρηθεί, κάτι που αποτελεί επιθυμία του ίδιου, ούτε λόγος.

Ο

Ασίκ έχει διαπεράσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δύσκολα θα είναι ευτυχισμένος στο Χιούστον τη νέα σεζόν αν τουλάχιστον δεν ξεκινάει στην πεντάδα, ωστόσο αυτή η συμπεριφορά εξόργισε τον προπονητή του, Κέβιν ΜακΧέιλ, ο οποίος «ξεσπάθωσε» εναντίον του. Και ο τρόπος που το έκανε δεν είναι και ο ενδεδειγμένος.

«Δεν ήξερα ότι ο Ασίκ είναι ο τζένεραλ μάνατζερ», δήλωσε στη «houstonchronicle.com» με μεγάλη δόση ειρωνίας ο Αμερικανός κόουτς για τον 27χρονο σέντερ (2,12μ.) και συνέχισε: «Με εκπλήσσει η στάση του. Είναι παίκτης και η δουλειά του είναι να έρχεται και να παίζει. Ο Ντάριλ Μόρεϊ (τζένεραλ μάνατζερ) έχει σαν δουλειά να προσπαθεί να βελτιώνει την ομάδα και ο Ασίκ δεν πρέπει να νοιάζεται πώς μπορεί να τον επηρεάζει αυτό. Πρέπει να κοιτάζει πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν και να είναι αποτελεσματικοί».
Keywords
Τυχαία Θέματα