ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Συνεχίζεται το «θρίλερ» με Μπογκντάνοβιτς

Το σήριαλ της παραμονής του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ περιλαμβάνει νέα επεισόδια, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν να ψάχνουν την χρυσή τομή στην υπόθεση.

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει παρατραβήξει, γι’ αυτό τόσο η τουρκική ομάδα όσο και ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ (2,03μ.) θέλουν να βρουν μια λύση το συντομότερο

δυνατόν. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Καν Πέλιστερ, οι μεταξύ τους συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του καλά κρατούν, με την πλευρά του παίκτη να ζητάει μείωση στα χρήματα του NBA buy out και αύξηση στις απολαβές του. Από την άλλη, οι άνθρωποι της Φενέρ φαίνεται να απέρριψαν το πρώτο σκέλος της πρότασης του Μπογκντάνοβιτς. Η δικιά τους πρόταση έχει να κάνει με διατήρηση του buy out για το NBA στα ίδια λεφτά, αλλά αύξηση στις αποδοχές του.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, κοινό σημείο επαφής δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. Είναι δεδομένη η πρόθεση του 24χρονου διεθνή μπασκετμπολίστα και της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συνεχιστεί η συνεργασία τους, όμως πρέπει να κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία, καθώς το δέλεαρ του NBA είναι τεράστιο και ο Κροάτης -ειδικά μετά και τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας- θα προσπαθήσει να ρίξει όσο περισσότερο μπορεί τη ρήτρα για τη μετακόμισή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα