NBA | Στους Πρωταθλητές Χιτ ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Μέισον

Έπειτα από μια μέτρια χρονιά στους Νιου Όρλεαν Χόρνετς (νυν Πέλικανς), φάνταζε δύσκολο για τον Ρότζερ Μέισον να βρει συμβόλαιο σε καλή ομάδα του NBA. Έλα, όμως, που αυτό δεν έδειξε να ενδιαφέρει καθόλου τους Χιτ, οι οποίοι υπέγραψαν μαζί του και τον απέκτησαν για την ερχόμενη σεζόν.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2004-2005) θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των Πρωταθλητών του NBA, ωστόσο

σε περίπτωση που τα δείγματα γραφής που παρουσιάσει δεν ικανοποιήσουν τον Έρικ Σπόελστρα και το τεχνικό του επιτελείο, τότε υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει μιας και το ρόστερ της ομάδας τη δεδομένη στιγμή αριθμεί 19 παίκτες.

Πέρσι ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε μέσο όρο 5,3 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 69 αγώνες (13 στη βασική πεντάδα) με 17,7 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο τα στατιστικά του δεν επηρέασαν την απόφαση του Μαϊάμι, το οποίο «ποντάρει» στην εμπειρία και το καλό του σουτ.

«Είμαι ταπεινός και εξαιρετικά ευλογημένος που υπέγραψα με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Μαϊάμι Χιτ!!! Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά! Πάμε!», έγραψε πανευτυχής στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο Αμερικανός περιφερειακός, συμπληρώνοντας πως «ο Θεός είναι πολύ καλός!».

Η απόκτησή του Μέισον από τους τρεις φορές Πρωταθλητές NBA ανακοινώθηκε επίσημα μέσω του προφίλ τους στο twitter, ενημερώνοντας παράλληλα για τον αριθμό των παικτών που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

I'm humbled and extremely blessed to have signed with the World Champion @MiamiHEAT!!! Can't wait to get to work! Let's go!!! #HeatNation

— Roger Mason Jr (@MoneyMase) September 27, 2013

OFFICIAL: The @MiamiHEAT have signed Roger Mason, Jr.

Miami HEAT (@MiamiHEAT) September 27, 2013

After today's Roger Mason Jr. signing, the @MiamiHEAT roster now stands at 19.

Miami HEAT (@MiamiHEAT) September 27, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα