NBA | Στο... σφυρί ο Ντάλεμπερτ

Το όνομα του Σάμουελ Ντάλεμπερτ αναμένεται να "παίξει" δυνατά στις μεταγραφικές συζητήσεις των Μπακς με άλλες ομάδες, καθώς στο Μιλγουόκι εμφανίζονται "ζεστοί" σε ενδεχόμενη παραχώρησή του με τη μορφή της ανταλλαγής.

Η φετινή αγωνιστική... έκρηξη του Λάρι Σάντερς είναι ο κύριος λόγος που ο 31χρονος Ντάλεμπερτ βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας του από τον πάγκο. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,11μ.) πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και τα "ελάφια" θέλουν να

τον στηρίξουν όσο περισσότερο μπορούν, προκειμένου να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι... μετοχές του στο χρηματιστήριο του NBA, κάτι που θα ωφελήσει τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και την ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο Ντάλεμπερτ έχει παίξει 28 ματς φέτος με μέσο όρο 16,1 λεπτά συμμετοχής, για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες των Μπακς πήραν την απόφαση να τον βγάλουν στο... σφυρί και να χρησιμοποιήσουν το όνομά του σε διαπραγματεύσεις με άλλα κλαμπ του μαγικού πλανήτη, επιδιώκοντας την ανταλλαγή του.

Τη σεζόν που διανύουμε ο 31χρονος σέντερ (2,11μ.) σκοράρει 6,9 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ επίσης μαζεύει 5,5 ριμπάουντ και κάνει 1,4 κοψίματα.

Θυμίζουμε ότι πριν δύο βράδια ο Ντάλεμπερτ έκανε ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ, στην ήττα των Μπακς από τους Νάγκετς στο Ντένβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα