NBA | Σμους Πάρκερ: "Εφυγα επειδή δεν... προσκύνησα τον Κόμπε!"

Παλιοχαρακτήρας... είναι σύμφωνα με τον Σμους Πάρκερ ο μεγάλος Κόμπε Μπράιαντ! Ο άλλοτε γκαρντ του Αρη ισχυρίστηκε ότι έφυγε απ' τους Λέκειρς επειδή δεν... προσκύνησε τον "Black Mamba" στους Λέικερς, αποκαλύπτοντας ότι ο ηγέτης των "Λιμνανθρώπων" συμπεριφέρεται άσχημα στους συνανθρώπους του!

“Ουδείς μπορεί να πάρει κάτι από τον θρύλο που έχει δημιουργήσει, ούτε μπορεί να πει κάτι όσα έχει κάνει στο μπάσκετ. Η αφοσίωσή του στο μπάσκετ είναι καταπληκτική, όπως και η δουλειά του στο γήπεδο. Ο άνθρωπος μπορεί να παίξει το άθλημα εξαιρετικά, φαίνεται από την καριέρα του.

Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι το τι χαρακτήρα έχει. Το πως συμπεριφέρεται στους συνανθρώπους του. Αυτή η πλευρά του Κόμπε Μπράιαντ δεν μου αρέσει”, τόνισε αρχικά ο Σμους Πάρκερ σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ -με τις δηλώσεις του να... γίνονται θέμα- και συνέχισε λέγοντας:

“Είχα μια δοκιμή στους Λέικερς, κέρδισα όλους τους υπόλοιπους για την θέση του βασικού, κέρδισα μια θέση στην ομάδα. Στο μέσο της πρώτης χρονιάς προσπάθησα να έχω μια επικοινωνία με τον Κόμπε Μπράιαντ. Ηταν συμπαίκτης μου, προπονούμασταν μαζί, έβλεπα το πρόσωπό του κάθε μέρα. Προσπάθησα να του πιάσω κουβέντα για το ράγκμπι. Μου είπε να μην του μιλάω! Μου είπε ότι δεν ήμουν έτοιμος να του μιλήσω...

Ο λόγος που δεν παρέμεινα στους Λέικερς ήταν ότι δεν προσκύνησα τον Κόμπι. Δεν έπεσα στα πόδια του! Στο τέλος της δεύτερης χρονιάς μου δεν του πάσαρα καν τη μπάλα! Τον αγνοούσα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα