Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Λύμουρα: "Δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα"

Ο νταμπλούχος Αθηναϊκός έφυγε με το διπλό από την Καλλιθέα, καθώς επικράτησε του Ικάρου (63-81) και έφτασε την 100η νίκη του στο πρωτάθλημα, με την Λολίτα Λύμουρα να τονίζει ότι τα όνειρα της ομάδας του Βύρωνα δεν σταματούν πουθενά.

Η Λολίτα Λύμουρα και ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ιστορική νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Λολίτα Λύμουρα:
"Δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα. Είναι η εκατοστή νίκη μας και συνεχίζουμε. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αήττητες

και να διατήρησουμε αυτό που έχει χτίσει ο Αθηναϊκός τα τελευταία τέσσερα χρόνια", δήλωσε αρχικά η Λολίτα Λύμουρα και στην συνέχεια μίλησε για την εξέλιξη της αναμέτρησης απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας: "Κάθε ματς για εμάς είναι δύσκολο γιατί είμαστε καταδικασμένοι να νικάμε. Τα καταφέραμε σήμερα, γιατί ήμασταν 40 λεπτά συγκεντρωμένες, παρότι ξεκινήσαμε με άγχος αλλά στην πορεία του αγώνα βρήκαμε τον ρυθμό μας."

Ο Γιώργος Ζευγώλης από την πλευρά του δήλωσε:

"Ηταν δύσκολη νίκη για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ικαρο Καλλιθέας για την προσπάθειά του. Όσο νικάμε συνεχίζουμε το ρεκόρ μας για το οποίο είμαι πολύ περήφανος".

Keywords
Τυχαία Θέματα