NBA | Προκχόροφ: "Σε δύο χρόνια ακόμα πιο δυνατοί"

Η ιδέα της της κατάκτησης του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Νετς δεν βγαίνει με τίποτα από το μυαλό του Μιχαήλ Προκχόροφ, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο μέλλον η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση των σούπερ σταρ που θα είναι ελεύθεροι.

Σε συνέντευξή του στη "netsdaily.com", ο Ρώσος μεγιστάνας ανέλυσε τις φιλοδοξίες που έχει για το Μπρούκλιν, αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει μαζί με τον Αντρέι Κιριλένκο.

"Είμαι απόλυτα ήρεμος. Σε δύο χρόνια από τώρα, όταν θα

έχουμε καλύψει τα έξοδά μας στους μισθούς, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα ονόματα των σταρ, οι οποίοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά και εμείς θα θέλουμε να έρθουν στο Μπρούκλιν. Για αυτά που λέω, το NBA μπορεί να με τιμωρήσει. Ωστόσο, πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους Νετς που δεν κάθονται απλά και περιμένουν τι θα γίνει στο μέλλον", τόνισε αρχικά ο ιδιοκτήτης των Νετς και πρόσθεσε:

"Αν κάποιος θέλει να ελέγξει τα οικονομικά μας, ας το κάνει. Το Μπρούκλιν δεν έχει να κρύψει τίποτα, εκτελούμε κατά γράμμα το νόμο. Όσον αφορά τους ψίθυρους που ακούγονται για εμένα, δεν ανησυχώ. Ξέρω ότι όλα γίνονται σωστά. Και τώρα θα προσπαθήσω μαζί με τον Αντρέι (Κιριλένκο) να γίνουμε οι πρώτοι Ρώσοι που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο NBA. Αυτή θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας στην Αμερική".

Keywords
Τυχαία Θέματα