NBA | "Όργια" Φαρίντ στο Rising Stars!

Άκρως χορταστικό και εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι των Rising Stars που άνοιξε την αυλαία του All Star Weekend στο Χιούστον, με την ομάδα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ να κερδίζει την αντίστοιχη του Σακίλ Ο' Νιλ, 163-135! Έκλεψε την παράσταση ο Κένεθ Φαρίντ, εξαιρετικός από τους ηττημένους ο περσινός MVP, Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο αγώνας που που διεξάγεται με ανάμεικτες ομάδες πρωτοετών και δευτεροετών και έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ήταν συναρπαστικός και θεαματικός, με τα ανερχόμενα αστέρα του NBA να προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές στο κοινό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο φόργουορντ των Νάγκετς, Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP καθώς σταμάτησε στους 40 πόντους, "κατεβάζοντας" παράλληλα και 10 ριμπάουντ, ενώ από την ομάδα του Σακίλ ξεχώρισε με 32 πόντους ο πλέι μέικερ των Καβαλίερς, Κάιρι Ίρβινγκ.

Να θυμίσουμε ότι το All Star Game θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, με την αναμέτρηση Ανατολής-Δύσης, ενώ πριν από αυτό το ματς θα υπάρχουν διάφοροι διαγωνισμοί.

Ομάδα Σακίλ: Πάρσονς 13, Κιντ-Γκίλκριστ 8, Μπαρνς 12, Λίλαρντ 18, Ίρβινγκ 32, Ουόκερ 8, Ζέλερ 4, Τόμπσον 11, Ουέιτερς 23, Νίκολσον 6, Ντράμοντ.

Ομάδα Μπάρκλεϊ: Λέοναρντ 20, Φαρίντ 40 (10 ριμπ.), Ντέιβις 11, Μπιλ 12, Ρούμπιο 5 (10ασ.), Σβεντ 12, Τόμπσον 20 (10ριμπ.), Τόμας 18 (10ασ.), Βούτσεβιτς 15, Νάιτ 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα