NBA | Ο... γητευτής της μπάλας κύριος Πάρκερ!

Ο πιο... επιδέξιος χειριστής της πορτοκαλί θεάς αναδείχθηκε ο Τόνι Πάρκερ, αφού λίγο οι αστοχία στα σουτ του Ντερόν, λίγο οι κακές πάσες του... σπεσιαλίστα Ραζόν Ρόντο, έδωσαν τον τίτλο στον διαγωνισμό δεξιοτήτων Taco Bell Skills Challenge του All-Star Game στον σούπερ-σταρ των Σπερς, χαρίζοντας μία υποτροφία σε μία τυχερή θαυμάστριά του!

Τρίτη και... φαρμακερή για τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές

στο παρελθόν, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως η δειξιοτεχνία του δεν τον πρόδωσε και επικράτησε των Ραζόν Ρόντο και Ντερόν Ουίλιαμς, σε ένα διαγωνισμό που εμπεριέχει δοκιμασίες ντρίμπλας, πάσας και σουτ με κριτή... το χρόνο!

Ο ηγέτης του Σαν Αντόνιο πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στον τελικό του διαγωνισμού (32,8''), αφήνοντας τους Ραζόν Ρόντο (34,6'') και Ντερόν Ουίλιαμς (41,4'') στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, αφού πρώτα είχαν μείνει εκτός διεκδίκησης οι Ράσελ Ουέστμπρουκ, Κάιρι Ιρβινγκ και Τζον Ουόλ. Με την ανάδειξή του στον πιο επιδέξιο παίκτη, ο Τόνι Πάρκερ χάρισε μία υποτροφία σε μία νεαρή και... αρκετά τυχερή θαυμάστριά του

Keywords
Τυχαία Θέματα