ΟΦΗ | Χουγκάζ: "Να έχουμε ανάλογη συνέχεια"

Σπουδαία νίκη πήρε ο ΟΦΗ απέναντι στο Παγκράτι και ο προπονητής της Κρητικής ομάδας τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν καινούρια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, παράλληλα υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για την εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου αλλά και για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά στο "gentikoule.gr" .

Ο προπονητής του ΟΦΗ

μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του στην αναμέτρηση με το Παγκράτι τόνισε:
"Kάναμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει. Περάσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια ανταπεξήλθαν πολύ καλά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έδειξαν χαρακτήρα όταν το Παγκράτι ανέκαμψε. Πραγματικά οι παίκτες μου κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Το θετικό είναι πως τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε όλοι μαζί και βάζουμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Μπράβο στα παιδιά και περιμένω ανάλογη συνέχεια".


Για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε:
"Eίναι ακόμα ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να βάλουμε τις αρχές στο γήπεδο, αυτά που δουλεύουμε και να φανούμε δυνατοί ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα