NBA | "Μας πήρε στην πλάτη του ο Έλις"

Το εγκώμιο του Μόντα Έλις έπλεξε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ μετά τη μεγάλη νίκη των Μπακς μέσα στο Ντάλας, με τον πρώην άσο των Μάτζικ να τονίζει ότι ο 27χρονος γκαρντ "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Ο Ρέντικ αγωνίστηκε για μόλις δεύτερη φορά με τη φανέλα του Μιλγουόκι, ωστόσο δείχνει να έχει μπει στο κλίμα της ομάδας και αν συνεχίσει έτσι θα βοηθήσει σημαντικά τα "Ελάφια" στην προσπάθεια για να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Στο ματς με τους Ντάλας, ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ έπαιξε 23 λεπτά, στα οποία κατέγραψε 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος,

δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στους Μπακς. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα προτίμησε να σταθεί στην καταλυτική παρουσία του Μόντα Έλις και όχι στην προσωπική του εμφάνιση.

"Ήταν μία πολύτιμη νίκη για εμάς στην προσπάθειά μας για ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα για τα πλέι-οφ. Στο τέλος ο Ellis μας πήρε στην πλάτη του και πέτυχε μερικά σπουδαία καλάθια", ανέφερε για τον Έλις ο Ρέντικ.

Ο 27χρονος γκαρντ έπιασε εξαιρετική απόδοση, έχοντας 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και μόλις 2 λάθη σε 44 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα