NBA | Μάικ Μπίμπι; Παρών!

Ο Μάικ Μπίμπι βαδίζει στο 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν δείχνει να τον πτοεί και πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στα παρκέ. Στο νου του και η προπονητική!

Ο Αμερικανός άσος φέτος έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς δεν βρήκε συμβόλαιο σε καμία ομάδα του NBA, όμως δεν θέλει με τίποτα να συμβεί το ίδιο και τη νέα σεζόν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των... αγαπημένων του Σακραμέντο Κινγκς, τους οποίους "υπηρέτησε" για επτά

συναπτά έτη, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει μπάσκετ για ακόμη ένα χρόνο, τουλάχιστον.

"Θα προσπαθήσω να παίξω άλλη μία χρονιά. Θα δούμε τι θα γίνει. Δουλεύω σκληρά όλο το καλοκαίρι και περιμένω να δω αν θα με επιλέξει κάποια ομάδα", τόνισε σχετικά.

Μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο έμπειρος πόιντ γκαρντ (1,88μ.) σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την προπονητική. "Πιθανότατα θα κοουτσάρω. Ήμουν προπονητής στην ομάδα του γιου μου για έξι χρόνια και πήγα πολύ καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μπίμπι.

Ο 35χρονος πλέι μέικερ "κουβαλάει" 14 χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του ντραφτ το 1998 από τους Γκρίζλις (Βανκούβερ τότε) και εκτός από τις "Αρκούδες" (1998-2001) έχει παίξει και σε Κινγκς (2001-2008), Χοκς (2008-2011), Ουίζαρντς (2011), Χιτ (2011) και Νικς (2011-2012).

Keywords
Τυχαία Θέματα