ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πιο κοντά για Αγραβάνη

Ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος φαινόταν πως είχαν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος σχετικά με την μετακόμιση του Δημήτρη Αγραβάνη στον Πειραιά, ωστόσο τελικά οι απαιτήσεις του "Ιστορικού" δεν απέχουν και πολύ από τα χρήματα που δίνουν οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με την "SportDay".

Η περίπτωση του 19χρονου πάουερ φόργουορντ

αρχικά είχε πολλές δυσκολίες να πραγματοποιηθεί. Όμως, τελικά, ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος δεν δείχνουν και τόσο μακριά από το να δώσουν τα χέρια και οι πιθανότητες απόκτησης του Αγραβάνη αυξάνονται καθώς περνούν οι ώρες. Αντίθετα, προς "ναυάγιο" οδεύει η υπόθεση του Γιάννη Παπαπέτρου.

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας SportDay, ο Ολυμπιακός προσφέρει 125.000 ευρώ στον Πανιώνιο για να ντύσει με τα χρώματά του τον Αγραβάνη. Το ποσό αυτό προβλέπεται ως buy out στο συμβόλαιο του παίκτη, για το επόμενο καλοκαίρι όμως. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φαίνεται πως θέλει περίπου 150-160.000 χιλιάδες για να παραχωρήσει τον νεαρό άσο, ώστε με αυτά τα χρήματα να κινηθεί στη συνέχεια για την απόκτηση του αντικαταστάτη του, αλλά και να κρατήσει και λεφτά στα ταμεία της.

Θυμίζουμε ότι οι "κυανέρυθροι" μπορούν να πάρουν μόνο Έλληνα ή ξένο παίκτη που έπαιζε στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν, εξαιτίας της απαγόρευσης που έχουν από τη FIBA για μεταγραφές.

Πλέον μένει να δούμε αν Ολυμπιακός και Πανιώνιος βρίσκονται όντως κοντά στο να συμφωνήσουν για τον Αγραβάνη. Σχετικά, τώρα, με τον Παπαπέτρου, ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ γύρισε στην Αθήνα από τις διακοπές του, ωστόσο από τη στιγμή που κυλάει ο χρόνος και δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη, η περίπτωσή του μοιάζει να οδεύει προς "ναυάγιο" και οι πιθανότητες να παραμείνει στο κολέγιο του Τέξας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα