NBA | ΛεΜπρον: "Θα νικούσαμε την dream team!"

Την άποψη του Κόμπε Μπράιαντ συμμερίζεται ο συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και MVP στο NBA τη σεζόν που πέρασε, ΛεΜπρον Τζέιμς, που υποστήριξε ότι η τωρινή αμερικανική ομάδα θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια την dream team του 1992, ακόμα και να τη νικήσει!

Τον Ιούνιο ο Κόμπε είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη δήλωση

και για το θέμα αυτό ξέσπασε μεγάλος ντόρος. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται με το σκεπτικό του σούπερ σταρ των Λέικερς συμφωνεί και ο "βασιλιάς" του Μαϊάμι!

"Η ομάδα του '92 άνοιξε το δρόμο για όλους μας. Κατανοούμε τι έκαναν για το παιχνίδι μας", σχολίασε αρχικά στο ABC ο 27χρονος άσος των Χιτ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαστε κι εμείς πολύ ανταγωνιστικοί, οπότε αν είχαμε την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε σε έναν αγώνα, αισθανόμαστε κι εμείς ότι θα νικούσαμε. Ποτέ δεν θέλεις να πεις ότι θα χάσεις, ανεξάρτητα από το ποιον έχεις να αντιμετωπίσεις".

Ο ΛεΜπρον, λοιπόν, πήρε το μέρος του Μπράιαντ και πλέον περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον αν θα υποστηρίξουν κι άλλοι παίκτες την άποψη ότι η τωρινή ομάδα των ΗΠΑ θα μπορούσε να κερδίσει την αυθεντική dream team του 1992, ή θα έχουμε... απάντηση από τους αστέρες του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα