NBA | ΛεΜπρον: "Η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα..."

Εξαιρετικά φορτισμένη ήταν και χθες η ατμόσφαιρα σε όλα τα γήπεδα του ΝΒΑ, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ.

Τη ζωή τους έχασαν 27 άτομα, 20 εκ των οποίων μικρά παιδιά, και αυτό δεν γινόταν να μην συγκινήσει τους πάντες στο μαγικό κόσμο. Στο Μαϊάμι, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και οι συμπαίκτες του θέλησαν να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα από τη ζωή... Έτσι, λοιπόν, πήραν

τα παιδιά τους και στάθηκαν στο παρκέ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των Χιτ με τους Ουίζαρντς, τηρώντας ευλαβική σιγή.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο και όλοι σκέφτηκαν έστω και για λίγο ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την οικογένεια...

"Το μπάσκετ δεν είναι τίποτα, όταν έχεις μια τραγωδία σαν κι αυτή. Είναι κρίμα που πολλές φορές πρέπει να έρθει ένα γεγονός σαν κι αυτό για να σκεφτούμε καλά κάποια πράγματα και να εκτιμήσουμε ό,τι έχουμε, να αντιληφθούμε τι έχει πραγματικά σημασία. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα", δήλωσε ο ΛεΜπρον, ο οποίος πάνω στα παπούτσια του είχε γράψει "Newtown CT", δηλαδή το όνομα της πόλης του Κονέκτικατ που χτυπήθηκε από αυτή την τραγωδία.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς είχε γράψει στα παπούτσια του μία ημέρα πριν και ο Κέβιν Ντουράντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα