NBA | Κιούμπαν: "Αλλα τρία χρόνια ο Ντιρκ αν είναι υγιής!"

Τουλάχιστον για ακόμη τρεις σεζόν μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο ο Ντιρκ Νοβίτσκι -αν παραμείνει υγιής- παρά τους... 35 χειμώνες που "κουβαλάει" στην πλάτη του, σύμφωνα με τον Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος εξήγησε ότι η εξέλιξη της επιστήμης δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν για περισσότερα χρόνια!

"Αυτό που βλέπουμε φέτος από τον Ντιρκ, μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε και την επόμενη περίοδο, αλλά και για άλλες δύο αν μείνει υγιής. Τουλάχιστον. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και ένας παίκτης μπορεί να παίξει για περισσότερα χρόνια",

τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να παραμείνει ο ηγέτης των Μάβερικς παρά την ηλικία του. "Είναι ο Ντάνκαν ή ο Γκαρνέτ ρολίστες ή παρότι είναι τόσο μεγάλοι συνεχίζουν να είναι οι ηγέτες στις ομάδες τους; Και αυτοί οι παίκτες βασίζονται περισσότερο στα αθλητικά τους προσόντα από ό,τι ο Ντιρκ".

Απ' τη μεριά του, ο μεγάλος Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι το 2016 θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επισήμανε: "Δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτά που λέει. Θα δούμε! Ελπίζω να τελειώσω καλά τη σεζόν, να έχω ένα καλό καλοκαίρι χωρίς προβλήματα τραυματισμών".

Keywords
Τυχαία Θέματα