NBA | "Καθαρός" ο Ντάνκαν

Ενα... βάρος έφυγε από τον Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς οι εξετάσεις στο γόνατο του Τιμ Ντάνκαν βγήκαν "καθαρές" και έτσι ο βετεράνος φόργουορντ-σέντερ δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός των υποχρεώσεων των Σπερς για πολύ!

Ο 36χρονος σούπερ-σταρ είχει χάσει τις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις των "Σπιρουνιών" λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και επανήλθε στο σαββατιάτικο (2/2) ματς με τους Ουίζαρντς, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας μιας και χτύπησε στο ίδιο σημείο, αλλά και στον δεξιό αστράγαλο!

Απαντες στο Σαν Αντόνιο

περίμεναν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να μάθουν την κατάσταση του αγαπημένου τους "Slam Duncan"... Ευτυχώς για όλους, ο αρχηγός των Σπερς δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό και ο Γκρεγκ Πόποβιτς μπορεί να υπολογίζει σ' αυτόν για τα επόμενα παιχνίδια!

Βέβαια, ο πολύπειρος τεχνικός του Σαν Αντόνιο δεν θα βιαστεί να τον ρίξει στη "μάχη", προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να τον έχει στη διάθεσή του για τη δύσκολη συνέχεια υγιέστατο! Ο Ντάνκαν για ακόμη μία σεζόν εντυπωσιάζει, αφού μετρά 17,3 πόντους, 9,7 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 2,7 τάπες κατά μέσο όρο, αριθμοί κάθε άλλο παρά... περιφρονητικοί, ειδικά για την ηλικία του!

Keywords
Τυχαία Θέματα