NBA | Με Σπόελστρα η Ανατολή

Οι Χιτ έχουν προς το παρόν το καλύτερο ρεκόρ στην ανατολική περιφέρεια του NBA, κάτι που σημαίνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Σπόελστρα, θα είναι αυτός που καθίσει στον πάγκο της Ανατολή στο All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Χιούστον.

Ο Σπόελστρα κέρδισε

στο... νήμα τον Μάικ Γούντσον, καθώς μέχρι χθες (3/2) οι Πρωταθλητές του Μαϊάμι είχαν ρεκόρ 30-14, ενώ οι Νικς 30-15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπόελστρα θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα σε All Star Game. Από την άλλη μεριά, το τιμόνι της Δύσης θα κρατάει στα χέρια του ο τεχνικός των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς η ομάδα του Σαν Αντόνιο έχει το καλύτερο ρεκόρ (38-11) στη δυτική περιφέρεια αλλά και σε ολόκληρο το NBA.

Η ομάδα της Δύσης

Βασικοί: Κρις Πολ (Κλίπερς), Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Ντουάιτ Χάουαρντ (Λέικερς).

Αναπληρωματικοί: Τιμ Ντάνκαν (Σπερς), Λαμάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβιντ Λι (Ουόριορς), Τόνι Πάρκερ (Σπερς), Ζακ Ράντολφ (Γκρίζλις), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ).

Η ομάδα της Ανατολής

Βασικοί: Ντουέιν Ουέιντ, Λεμπρόν Τζέιμς (Χιτ), Καρμέλο Άντονι (Νικς), Κέβιν Γκαρνέτ (Σέλτικς), Μπρουκ Λόπεζ (Νετς)*.

Αναπληρωματικοί: Τάισον Τσάντλερ (Νικς), Κρις Μπος (Χιτ), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σίξερς), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Γιοακίμ Νοά, Λουόλ Ντενγκ (Μπουλς).

*Πήρε τη θέση του τραυματία Ραζόν Ρόντο μετά από απόφαση του κομισάριου του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

Keywords
Τυχαία Θέματα