NBA | Πάου: «Αν οι Λέικερς ενδιαφέρονται, θα με προσεγγίσουν»

Σιγά-σιγά και προσεκτικά σκέφτεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Πάου Γκασόλ μετά την επέμβαση που έκανε στα δύο γόνατα για να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ (2,13μ.) μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, το νέο ρόλο που θα έχει στο παρκέ, αλλά και την παραμονή του στους Λέικερς.

«Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος. Θα μπω σταδιακά στις προπονήσεις για να δω πώς θα αντιδράσει το σώμα μου. Δεν έχω προπονηθεί με πολλές επαφές. Στόχος μου είναι να είμαι 100% έτοιμος όταν αρχίσει το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά

ο 33χρονος διεθνής άσος.

Η ομάδα του Λος Άντζελες διαθέτει τρεις καθαρούς σέντερ τη δεδομένη στιγμή, τους Κρις Κέιμαν, Ρόμπερτ Σάκρε και Τζόρνταν Χιλ (ο τελευταίος μπορεί να παίξει και στο «4»). Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ντουάιτ Χάουαρντ το καλοκαίρι έχουν οδηγήσει τον Γκασόλ στο συμπέρασμα ότι φέτος θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο «5» σε σχέση με πέρσι. «Νιώθω καλύτερα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση που θα παίζω πιο κοντά στο καλάθι. Πιστεύω πως θα ανταποκριθώ», υποστήριξε.

Σχετικά, τώρα, με την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014, έριξε το «μπαλάκι» στους «Λιμνανθρώπους». «Αν η ομάδα ενδιαφέρεται, θα με προσεγγίσει κάποια στιγμή μέσα στη διάρκεια της χρονιάς. Υποθέτω πως θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μου», ανέφερε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα