NBA | Γκαρνέτ: "Θα εξαφανιστώ..."

Ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει συμβόλαιο με τους Σέλτικς ως το 2015 αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν είναι σίγουρος πως θα αντέξει να αγωνίζεται ως τότε.

Ο άσος των Σέλτικς, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Yahoo! Sports:

"Φυσικά και έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Έχω αναρωτηθεί αν μπορώ να παραμείνω παραγωγικός, αν είμαι ικανός να προσφέρω κάτι. Κοιτάζω το πρόσωπό μου στον καθρέφτη και λέω ότι μπορώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Κανείς δεν

θέλει να βγαίνει στο παρκέ και να δείχνει άσχημος. Θέλω πάντα να προσφέρω, όμως το σημαντικότερο για μένα είναι να διασκεδάζω με τους συμπαίκτες μου και να έχω καλή χημεία μαζί τους. Όταν φτάσω στο σημείο να αισθάνομαι ότι το μπάσκετ έχει γίνει απλά η δουλειά μου, τότε θα προσπαθήσω να βρω κάτι άλλο να κάνω.

Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα αγωνίζομαι ακόμη. Θα το σκέφτομαι κάθε χρόνο και θα αποφασίζω. Πρέπει να διασκεδάζω και να είμαι παραγωγικός, διότι αυτή τη στιγμή έχω πολλές ευθύνες. Στα 36 μου πρέπει να μαρκάρω τον καλύτερο ψηλό της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να οργανώνω την άμυνά μας στο post, πρέπει να μιλάω συνεχώς με τους συμπαίκτες μου. Το σώμα μου είναι μια χαρά, είμαι εδώ και παλεύω όπως κάθε άλλος παίκτης στην λίγκα. Η προετοιμασία μου είναι συγκεκριμένη και πρέπει να είμαι συνεπής. Δεν υπάρχουν για μέρα ρεπό. Πάντα μου άρεσε η ρουτίνα και η επανάληψη. Οι αντίπαλοι είναι νεότεροι, πηδούν ψηλότερα, είναι πιο εκρηκτικοί, όμως το παιχνίδι παραμένει το ίδιο κι εγώ πρέπει απλά να προσαρμοστώ.

Ποιος ξέρει... Η επιθυμία μου είναι να χαλαρώσω και να το απολαύσω", απάντησε σε ερώτηση για το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Σέλτικς ως το 2015 και συνέχισε: "Θα εξαφανιστώ. Δεν θα μείνω κοντά στο μπάσκετ. Πολλοί αναλαμβάνουν δουλειές και διάφορα πόστα στην λίγκα, όμως εγώ νομίζω πως θα πάρω έναν διαφορετικό δρόμο. Κανείς δεν ξέρει τι κρύβει το μέλλον. Εγώ πάντως θα εξαφανιστώ...".

Keywords
Τυχαία Θέματα