NBA | Δολοφονικό ένστικτο στην Ιντιάνα!

Λες και αντιμετώπιζαν τους Μπουλς ή τους Χιτ εμφανίστηκαν στο "Target Center" της Μινεσότα, οι Πέισερς... Η ομάδα της Ιντιάνα ήταν καυτή στην πρώτη περίοδο, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 25 πόντους έπειτα από τα 9 πρώτα αγωνιστικά λεπτά, με συνέπεια να διαλύσει τους Τίμπεργουλβς με 111-88, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες.

"Απόψε βγήκαμε στο γήπεδο με δολοφονικό ένστικτο, σχολίασε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων", Φρανκ Βόγκελ, εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, και πρόσθεσε:

"Αυτό είναι μια τόνωση για εμάς. Αυτό ακριβώς είναι που χρειαζόμαστε για να μπούμε στα πλέι οφ.

Ο Ντέβιντ Ουέστ με 22 πόντους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Πέισερς, που μετράνε 9 νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους και έχουν εδραιωθεί για τα καλά στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του μαγικού πλανήτη.

"Νομίζω ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι συνεχίζουμε να χτίζουμε καλές συνήθειες, ήταν το αρχικό σχόλιο του 31χρονου πάουερ φόργουορντ της Ιντιάνα.

"Βγαίνουμε στο παρκέ και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο παιχνίδι κάθε φορά. Νομίζω ότι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη για εμάς. Συνεχίζουμε στο ρυθμό που ξεκινήσαμε και ελπίζουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ στα πλέι οφ", συμπλήρωσε ο Αμερικανός άσος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πέισερς ξεπέρασαν για δέκατη φορά στους τελευταίους 11 αγώνες τους το "φράγμα" των 100 πόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα