ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Μαυροειδής: "Μπορεί ο Παναθηναϊκός, βελτιωμένος ο Ολυμπιακός"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 εξέφρασε την άποψη πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει την ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Σχετικά με το ζευγάρι του Παναθηναϊκού

με την ΤΣΣΚΑ, ο διεθνής σέντερ δήλωσε πως η ρωσική ομάδα "έχει παίκτες καλούς και μονάδες που ξεχωρίζουν. Εμείς στα παιχνίδια που παίξαμε προσπαθήσαμε να μην τους αφήσουμε να βάλουν άνετα καλάθια. Να πάμε το παιχνίδι στον αργό ρυθμό και να τους χτυπήσουμε με τον τρόπο αυτό. Διαπιστώσαμε ότι εάν δεν έχουν εύκολα καλάθια, ιδιαίτερα ο Τεόντοσιτς- υπάρχει έντονος εκνευρισμός στην ομάδα.

Φαίνεται φαβορί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά παίζει με τον Παναθηναϊκό. Και πέρσι έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα όταν όλοι υποστήριζαν ότι άλλο ήταν το φαβορί. Ήταν αρκετά διαβασμένος και σοβαρός. Αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Να είναι διαβασμένος και να την χτυπήσει".

Όσον αφορά για τον ημιτελικό των "ερυθρόλευκων" με την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέφερε πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας "κατά την γνώμη μου δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών και ο Ολυμπιακός είναι αρκετά βελτιωμένος. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι γιατί στον Ολυμπιακό βγαίνουν και τα μαρκαρίσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα