ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σοφοκλής: "Δική μου η απόφαση να μπω πιο γρήγορα"

Την ευθύνη για τον τραυματισμό του ανέλαβε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος δήλωσε πώς η απόφαση να μπει πιο γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ήταν δική του, ενώ ίσως χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για την πλήρη αποθεραπεία του.

Ο Σχορτσανίτης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κίμκι στο ίδιο σημείο, όπου είχε πρόβλημα και το προηγούμενο

χρονικό διάστημα, στο πέλμα. Ο «πράσινος» παίκτης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τόνισε ότι ίσως έπρεπε να μείνει περισσότερο χρόνο μακριά από τα παρκέ, αλλά αποφάσισε να παίξει απέναντι στη Κίμκι για να βοηθήσει την ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:



"Ίσως θα έπρεπε να πάρω περισσότερο χρόνο, αλλά τώρα δεν έχει σημασία. Προέχει να γίνω γρήγορα καλά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στον επόμενο γύρο" είπε αρχικά.


-Όταν λες περισσότερο χρόνο, εννοείς στο κομμάτι της θεραπείας; Έπρεπε να είχες μείνει εκτός αγώνων περισσότερο;
"Δεν ξέρω, ίσως ήθελε περισσότερες θεραπείες, περισσότερο χρόνο. Το πρώτο μέλημά μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν δικές μου αποφάσεις. Εγώ αποφάσισα να μπω πιο γρήγορα και να προσπαθήσω. Τώρα, αν αυτό ήταν λάθος απόφαση, θα δείξει το μέλλον".


-Από εδώ και πέρα, αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση για ολική ρήξη στην πελματιαία, οι γιατροί λένε ότι θα πονάς για κάποιο διάστημα, αλλά μετά δε θα ξαναπονέσεις.
"Αυτό ακριβώς υποθέτουν αυτή τη στιγμή. Μεγαλύτερη σιγουριά θα υπάρξει μετά τις απαραίτητες εξετάσεις. Φαίνεται, όμως, ότι θα έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία με αυτόν τον τραυματισμό από εδώ και πέρα και θα τον αφήσω πίσω μου".


-Σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά...
"Εντάξει, δεν είναι εύκολος τραυματισμός. Είναι δύσκολος και σε περιορίζει αρκετά, ώστε να μη μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, όπως θα ήθελες".


-Θα μας περιγράψεις τη στιγμή που πόνεσες;
"Εκείνη τη στιγμή υπήρξε ένα άμεσο μούδιασμα και ο πόνος".


-Είναι λίγο σκωτσέζικο ντους. Απ' την καλή παρουσία με τη Φενέρ στην επιστροφή σου στο παρκέ πάλι στην απραξία.
"Δεν θα με αφήσει σε αδράνεια το τεχνικό επιτελείο κι ο γυμναστής. Έχουν ήδη ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο θα με βοηθήσει να παραμείνω στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα