HOT SPOT | Τι παίζει με Παναθηναϊκό και Αμουντσον...

Ο Παναθηναϊκός αναζητάει έναν παίκτη που θα ενισχύσει την φροντ λάιν και σε περίοπτη θέση στην "πράσινη" μεταγραφική λίστα υπάρχει το όνομα του Λουίς Αμουντσον.

Στην περίπτωση του Στέφαν Λάσμε παρατηρείται στασιμότητα ενώ ο παίκτης έχει αρχίσει να διαπραγματεύεται και την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να στρέφεται και σε άλλες λύσεις και μία από αυτές είναι ο Λουίς Αμουντσον. Για τον 29χρονο φόργουορντ-σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στους Πέισερς, ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να του προσφέρει ένα εκατομμύριo δολάρια ετησίως. Προς το παρόν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμουντσον είναι φιλολογικό, αν και οι "πράσινοι" έχουν ρωτήσει για τον παίκτη.

Ο Αμουντσον έχει θέσει ως προτεραιότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τους Νικς και τους Μπομπκατς να έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις του για να τον αποκτήσουν. Σε περίπτωση όμως, που δεν ικανοποιηθεί από τις προτάσεις τους, θα στραφεί κι εκείνος σε άλλες λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα