ΟΦΗ | Παραμένει ο Γωνιωτάκης

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ για έκτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μαζί του.

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φώτη Τακιανό τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι "μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με ένα καταξιωμένο προπονητή που όλοι θέλουν να συνεργάζονται μαζί του".

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

αναφέρει:

"Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γωνιωτάκη, ο οποίος θα έχει καθήκοντα Assistant Coach για 6η συνεχομένη χρονιά.

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης ήρθε στην ομάδα πριν από 7 χρόνια, αγωνίσθηκε σαν παίκτης χρόνο πανηγυρίζοντας την άνοδο της στην Γ Εθνική και από τότε εκτελεί ανελλιπώς χρέη Assistant Coach. Γεννήθηκε στις 6-11-1978, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (Κομοτηνή) με ειδικότητα στο Μπάσκετ, ενώ είναι προπονητής και στο τμήμα Ακαδημιών του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης μετά την συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα μας για ένα ακόμα χρόνο τόνισε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω “σπίτι” μου , αφού έτσι θεωρώ τον ΟΦΗ. Ευχαριστώ την Επιτροπή Μπάσκετ που με τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη της και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είναι επίσης μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με ένα καταξιωμένο προπονητή που όλοι θέλουν να συνεργάζονται μαζί του, τον Φώτη Τακιανό”."

Keywords
Τυχαία Θέματα