HOT SPOT | Πρωταθλητής του ΝΒΑ είδε τον Γ. Αντετοκούμπο (pics)

Ο Φιλαθλητικός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ερμή Λαγκαδά για την 24η αγωνιστική της Α2 και το παρών στην αναμέτρηση έδωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Ατλάντα Χοκς, Ντάνι Φέρι.


Ο Φέρι βρέθηκε στον Λαγκαδά, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούμπο, του οποίου η φήμη έχει φτάσει ως την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ο γκαρντ-φόργουορντ του Φιλαθλητικού, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Σαραγόσα, τέλειωσε τον αγώνα με 13 πόντους (5/7 β., 4/7 διπ., 0/3 τριπ.), 7 "σκουπίδια" , 1 λάθος, 1 ασίστ αλλά και 4 μπλοκ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που σκάουτερ από το ΝΒΑ έρχεται στην Ελλάδα για εκείνον. Θυμίζουμε πως και ο Ντάνι Εϊντζ είχε βρεθεί στην Ελλάδα και παρακολούθησε την εκτός έδρας αναμέτρηση (3/4) του Φιλαθλητικού με την Νίκη Βόλου, ώστε να "τσεκάρει" κι εκείνος με τα μάτια του τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Ο Φέρι είχε επιλεχθεί στο νούμερο 2 του ντραφτ του 1989 από τους Λος Αντζελες Κλίπερς, αλλά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Ιταλία (1989-90) για λογαριασμό της Ρόμα ενώ από το 1990 ως το 2000 φόρε τα χρώματα των Καβαλίερς. Ο Φέρι πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια (2000-03) της καριέρας του στο Σαν Αντόνιο, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα των Σπερς και με τους οποίους το 2003 χρίστηκε πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα