HOT SPOT | Ο "βασιλιάς" Τζέιμς και το Euro 2012!

Όπως ήταν φυσικό ο τελικός του Euro 2012 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία την Κυριακή (01/07) και η κατάκτηση του τροπαίου από τους "φούριας ρόχας" δεν έμεινε ασχολίαστη από τους παίκτες του ΝΒΑ, όχι μόνο τους Ευρωπαίους αλλά ακόμα και από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς...

Το twitter πήρε "φωτιά" και τα σχόλια για την Εθνική Ισπανίας ήταν πάρα πολλά. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν από τους πρώτους που "τιτίβισαν" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα "Η Ισπανία είναι απλά πάρα πολύ για να την αντιμετωπίσει η Ιταλία. Συγχαρητήρια στην Ισπανία για την κατάκτηση του Euro 2012".

Εκτός από τον "βασιλιά" Τζέιμς, οι Ισπανοί παίκτες του NBA δεν θα μπορούσαν να αφήσουν έτσι την νίκη της Εθνικής τους ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Πάου Γκασόλ έγραψε: "Τι ευτυχία! Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Συγχαρητήρια! Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Ζούμε ιστορικές στιγμές".

Ο Ρούντι Φερντάντεθ ήταν πιο λακωνικός: "Αυτή η ομάδα είναι η Dream Team!". Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ "τιτίβισε": "Απίστευτη Ισπανία! Πρωταθλητές". Την επιτυχία της Ισπανίας να κατακτήσει το Euro για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σχολίασε και ο Αντρέα Μπαρνιάνι : "Ό,τι και αν έγινε... Μεγάλη Ιταλία! Η Ισπανία ήταν πιο δυνατή, δεν έχω τι να πω".

Keywords
Τυχαία Θέματα