HOT SPOT | Η τρελή ρουτίνα του Ραζόν Ρόντο πριν από τα παιχνίδια

Ο Τζέισον Τέρι, που φέτος ανήκει στο δυναμικό των Σέλτικς έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις σχετικά με την ρουτίνα που ακολουθεί πριν από κάθε παιχνίδι ο Ραζόν Ρόντο.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι ακριβώς δήλωσε ο πρώην άσος των Μάβερικς: “Η ρουτίνα του ξεκινάει από πολύ νωρίς και κρατάει μέχρι το τζάμπολ. Ξεκινά από τον διάδρομο των αποδυτηρίων, όπου πετάει με δύναμη τη μπάλα σε ένα μέλος της ομάδας μας και στη συνέχεια τρέχει προς το κύκλο όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι παίκτες. Εκεί θα κάνει high five με όλους τους παίκτες, τρέχοντας γύρω από όλο τον κύκλο και στη συνέχεια φτιάχνει τις δυο γραμμές για λέι απ στο ζέσταμα.

Στη συνέχεια, έχοντας βγει η ομάδα στο παρκέ, πάει και στέκεται κάτω από καλάθι και περιμένει τον Πολ Πιρς να σουτάρει από το κέντρο μια-μια όλες τις μπάλες που έχει μέσα η μπαλιέρα. Ο Ρόντο θα πιάσει 3 μπάλες και θα τις κρατάει όλες μαζί, και τότε αρχίζει το τελετουργικό: μια πάσα με πέταγμα της μπάλας στο ταμπλό για τον Γκαρνέτ, μια σκαστή πάσα στον Πολ Πίρς και μετά θα πετάξει τη τελευταία ψηλά, μέχρι το πίνακα του σκορ που κρέμεται από το ταβάνι και πέφτοντας ο Τζεφ Γκρίν θα κάνει ένα alley-oop.

Αυτό γίνεται σε όλα τα παιχνίδια μας, είτε εντός έδρας είτε εκτός. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η όλη ρουτίνα, γιατί εγώ είμαι καινούριος στην ομάδα. Σε κάποιον από τους πρώτους μου αγώνες, μια από αυτές τις μπάλες παραλίγο να με χτυπήσει στο κεφάλι γιατί δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι κάνουν και ποια είναι η ρουτίνα τους.”

Keywords
Τυχαία Θέματα